Meer resultaten voor taxi willebroek

   
 
 
 
taxi willebroek
 
Taxibedrijf met luchthavenvervoer Willebroek Taxi Meerhof BVBA.
Taxi Meerhof BVBA contacteren. Ik wil een offerte. Ik wil ook offertes van andere taxibedrijven met luchthavenvervoer ontvangen max.
Taxi Willebroek Alle Taxibedrijven in uw regio.
Hier vindt u alle Taxibedrijven in de buurt van Willebroek op de kaart. Taxiz.be is gratis voor taxibedrijven en bezoekers en daardoor uitgegroeid tot de meest complete taxigids van Belgiƫ. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken.
PCMedic.be route berekenen.
Luchthavenvervoer Willebroek Airport Taxi of Transfer nodig?
Hier vindt u alle Luchthavenvervoer bedrijven Airport Taxi's Airport Service Bedrijven en andere bedrijven die luchthavenvervoer aanbieden in de buurt van Willebroek. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken.
Taxi en verhuur van voertuigen met bestuurder Gemeente Willebroek.
Taxi en verhuur van voertuigen met bestuurder. Om een taxidienst uit te baten heb je een vergunning nodig. Een taxidienst is een betaalde vervoersdienst van personen met een voertuig dat aan volgende voorwaarden voldoet. het voertuig is naar constructie en uitrusting geschikt voor het vervoer van ten hoogste negen personen de bestuurder inbegrepen en is daartoe bestemd. de bestemming wordt door de cliƫnt bepaald. als taxidiensten worden niet beschouwd de door het decreet van 20 april 2001 bepaalde diensten voor het verhuren van voertuigen met chauffeur.
Contact Tripp Taxi Willebroek.
Indien u een limousine wenst te bestellen contacteer ons dan op het nummer van Tripplimo. Voor prijsoffertes email ons uw vraag voor offerte naar info@tripplimo.be. Tripp Taxi c2017 Oud-Strijdersstraat 19 2830 Willebroek BTW BE0459.577.783 info@tripptaxi.be Tel 03/886.80.07.
TAXI GENT taxi Kortrijk taxi willebroek.
Brussels to Willebroek by Train Bus Taxi Car.
If you want to travel from Brussels to Willebroek you have several options you can bus 59 mins 3euro or train 58 mins 5euro or taxi 23 mins 75euro or drive 23 mins 4euro.

Contacteer ons