Zoeken naar taxi Turnhout

   
 
 
 
taxi Turnhout
 
Taxi Turnhout Openingsuren Gildenstraat 53.
Taxi in Turnhout is vandaag nog open tot 2400. 2300 Turnhout Tel 0493 28 37 22. Deze week 14 dec. Volgende week 21 dec. Foutieve gegevens op deze pagina? Leuke kortingen bij Zalando! Meer vervoer in Turnhout.
ECO-TAXI Eco-taxi.
10% op alle ritten t.e.m. 15% op lange en internationale ritten. 7 dagen op 7.
Stads Taxi verliest vergunning Turnhout Gazet van Antwerpen.
Maak van Turnhout jouw startgemeente! Stads Taxi verliest vergunning. Turnhout De zaakvoerder van Stads Taxi werd begin april bij de Turnhoutse burgemeester Marcel Hendrickx op het matje geroepen. Tegen het taxibedrijf waren in enkele weken tijd achttien processen verbaal opgesteld. Het ging onder meer om zwart rijden en oneerlijke concurrentie. De man kreeg een ernstige waarschuwing. Het Turnhoutse schepencollege heeft nu toch beslist om de vergunning van Stads Taxi in te trekken. Na de terechtwijzing streek de taximaatschappij nog een aantal processen-verbaal op. Daarop trok de stad de vergunning definitief in. De Turnhoutse Stads Taxi gaat in beroep tegen de beslissing van het college.
Taxiwetgeving en verhuur voertuig met bestuurder Economie Vergunningen wetgeving Snel naar Ondernemen in de Kempen.
Voor een bedrijf voor het verhuren van voertuig met bestuurder wordt de vergunning steeds afgeleverd door de gemeente waar de maatschappelijke zetel van het bedrijf is gevestigd. Wat is het verschil tussen taxi en VVB? Een taxi moet uitgerust zijn volgens de wettelijke bepalingen met een taxameter printer en randapparatuur. Boven aan de taxi moet een taxilicht geïnstalleerd zijn dat aangeeft of de taxi beschikbaar is of niet. Een VVB verhuurvoertuig met bestuurder mag uiterlijk niet uitgerust zijn als taxi. Het voertuig wordt met bestuurder verhuurd aan een klant die op voorhand een contract heeft afgesloten met het bedrijf voor een prestatie van minstens 3u die ook in aparte delen kan opgenomen worden. Het contract dient steeds in het voertuig aanwezig te zijn bij een controle.
Taxi in Turnhout taxibedrijf-info.be.
Kaart weergeven Taxi in Turnhout. Vervoer van personen van en naar alle Europese bestemmingen alsook luchthavenvervoer en sneltransport van uw kleine zendingen aan voordelige tarieven. Welkom bij Taxi Daniel Turnhout Onze dienstverlening is gefocust op service kwaliteit punctualiteit en een klantgerichte aanpak. Wij hanteren scherpe tarieven zonder. Rotax taxi Turnhout 0499 915 083 Turnhout. Rotax taxi vanuit hartje Turnhout is 24/24 actief. AM Taxi Turnhout Turnhout.
Hello Taxi BVBA Turnhout Bedrijfsgegevens.
Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Steenweg op Mol 1. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Statutaire naam Taxi Hello BVBA. Juridische toestand Actieve onderneming. Paritair comité b140/b Paritair Comité voor het vervoer/li/ul data-titleParitair comité140. Nacebel Exploitatie van taxi's 4932. Rangschikking Trends Top / Financiële kerncijfers boekjaar 2014 EUR.
luchthavenvervoer zakenvervoer restaurantvervoer seniorenvervoer collivervoer of pakjesvervoer Eco Taxi Turnhout.
GG Bent u op zoek naar professioneel taxivervoer in de regio Turnhout contacteer dan Eco Taxi.
Home TaxiCedric Turnhout. Home TaxiCedric Turnhout.
YOUR TAXI AND AIRPORT SERVICE IN TURNHOUT. Most reliable fast and high quality Taxi Service with experienced drivers in Antwerpen Region. Here Are What We Offer. Taxi Service Airport Service Courier Service 24/7 Available. TaxiCedric is a taxi and airport service based company in Turnhout Region Antwerpen. It doesn't matter whether you're a particular or a professional. We welcome you and bring you to your destination in a safe and comfortable way. All our car are provided with all the luxury equipment you need to a pleasant ride.

Contacteer ons