Meer resultaten voor taxi genk

   
 
 
 
taxi genk
 
Genker Taxi Centrale BVBA Genk Bedrijfsgegevens.
Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Slaghoutstraat 25. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Statutaire naam Genker Taxi Centrale BVBA. Juridische toestand Actieve onderneming. Paritair comité b140/b Paritair Comité voor het vervoer/li/ul data-titleParitair comité140. Nacebel Exploitatie van taxi's 49320.
Taxibedrijf met taxis in Zonhoven Bilzen Sint-Truiden Genk en Tongeren V-Cab V-Cab Zonhoven.
Voor mindervaliden bieden wij rolstoelvervoer aan op maat. Wij bieden onze diensten aan over heel het grondgebied van Limburg Vlaams-Brabant en Oost-Antwerpen. Onze wagens kunnen vier zes of acht personen vervoeren maar indien u met een groter gezelschap reist kunnen we de opties gerust met u bespreken.
GENK.
In de antwoordsms vind je stationsnamen ingekort tot 10-lettercodes Zo kan er zoveel mogelijk info in een sms-bericht dat max.160 karakters telt. Voor dit station is de. 4-lettercode voor aanvraag via SMS2828 GENK. 10-lettercode voor antwoord van SMS2828 GENK. Geldigheidsgebied van de Key Card. Stations bereikbaar met de Key Card vanuit dit station. Faciliteiten voor reizigers met beperkte mobiliteit. Gratis rolstoel ter beschikking. Aantal plaatsen voor gehandicapten 3. Lift op het perron.
Filmfestival Mooov Taxi Teheran Euroscoop Genk Film Festival Out.be.
Toevoegen aan mijn kalender. Toevoegen aan mijn favorieten Verwijderen van mijn favorieten Ik organiseer dit evenement Afdrukken. Over Filmfestival Mooov Taxi Teheran. Jafar Panahi rijdt in Taxi met een taxi door de straten van Teheran in Iran. Hij interviewt de passagiers en schetst op die manier een beeld van het hedendaagse leven in Iran. Met TAXI omzeilt Jafar Panahi voor de derde keer het verbod dat Iran hem oplegde. De mensen in beeld zijn dus geen acteurs maar passagiers. Al geloof je dat al na vijf minuten niet meer. Panahi heeft alles vakkundig geregisseerd tot een hilarisch zwierig en schrijnend zelfportret. En een plezierige rit met goudvissen op de achterbank en gesmokkelde dvd's van Woody Allen.
Welkom bij Taxi PDM uw specialist in luchthavenvervoer Taxi PDM Genk.
Nu ook mogelijk om te betalen met uw smartphone! Welkom op onze website. Van harte welkom op de website van taxibedrijf PDM uit het Limburgse Genk. Onze zaakvoerder is een bekwame en zelfbewuste taximan die er altijd voor zorgt dat de taxi die u bestelt op tijd zal zijn. Stiptheid en correctheid zijn immers waarden die bij Taxi PDM heel hoog in het vaandel gedragen worden. Wil u een snel efficiënt en professioneel vervoer naar de luchthaven met veel aandacht voor stiptheid? Bij Taxi PDM bent u ook voor een professionele shuttledienst aan het goede adres. Via onderstaand formulier kan u uw volgende taxirit bij ons reserveren.
Taxi Genk Schiphol Airport 245 TaxiBel.be.
Taxi vanuit Belgie naar Schiphol. Taxi Genk Schiphol Airport. Vanuit België naar Amsterdam Schiphol Airport en/of terug naar uw woonplaats in België. U kunt bij ons 24 uur per dag 7 dagen per week taxi naar diverse luchthavens in West-Europa bestellen voor een goedkope vaste prijs! Voor een reguliere sedan taxi betaalt u geen extra toeslag. Voor een stationwagen 1 t/m 4 personen 4 koffers geldt een toeslag van 5 enkele reis. Voor een bus 5 t/m 8 personen 6 koffers geldt een toeslag van 15 enkele reis. Voor ritten vanaf Schiphol geldt een toeslag van 5. De klant dient klaar te staan bij ophaaltijd.
Taxi Patrick Airport Service.
Taxi Genk Alle Taxibedrijven in uw regio.
Hier vindt u alle Taxibedrijven in de buurt van Genk op de kaart.

Contacteer ons