Meer resultaten voor taxi prijzen antwerpen

   
 
 
 
taxi prijzen antwerpen
 
Taxi Local Onze prijzen Tel. 03 / 233 36 36.
Gelieve ons te contacteren via 32 03 233 36 36 indien je de prijs van je taxirit wil krijgen. Graag een antwoord via email? Gebruik in dat geval onderstaand formulier. Datum en tijdstip van ophaling. Vraag de prijs voor deze rit aan. U ontvangt een kopie per mail. Al onze prijzen zijn inclusief 6% BTW en 15 minuten wachttijd. Tussen 22u en 6u 250 nachttoeslag. Eventuele parkingkosten zijn niet inbegrepen. Je kan contant betalen of via Bancontact. Voor Visa en Mastercard betaal je 5 EUR extra.
Prijs taxi Antwerpen Wat kost een taxirit Antwerpen?
Wat kost een taxirit Antwerpen? Bij Taxibedrijf Antwerpen zijn er drie soorten tarieven afhankelijk van het aantal kilometers. Tarief A B of C. Zo heeft u een duidelijk beeld van de prijs van een taxi in Antwerpen. Al onze prijzen zijn inclusief 6% BTW en 15 minuten wachttijd. Tussen 22u en 6u 250 nachttoeslag. Eventuele parkingskosten zijn niet inbegrepen. Meer weten over onze taxi prijzen in Antwerpen. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave ga naar ons contactformulier bel ons 03-283 83 93 of stuur ons een Email info@taxibedrijfantwerpen.be. Wij vervoeren u van Antwerpen naar de luchthaven van Zaventem voor de prijs van 75 euro.
antwerpironman.be.
NST-Taxi personenvervoer Provincie Anwterpen.
Vertrouw op de professionele diensten van NST-TAXI bvba. Een airport taxi een minibus taxi binnen Antwerpen en in heel Belgiƫ of een taxi naar het buitenland alles is mogelijk. Ons vertrekgeld bedraagt 295. De prijs per kilometer is 2 en er is een extra toeslag van 2 voor een nachttaxi tussen 22.00 en 6.00 uur. Voor lange afstanden van meer dan 30 kilometer bieden wij u een zeer scherpe prijs aan gelieve hiervoor contact op te nemen voor meer informatie. De bijdrage voor wachtgeld bedraagt 35 per uur. Wilt u in Antwerpen een taxi bestellen of heeft u vervoer nodig voor langere afstanden? Kies voor NST-TAXI bvba!
taxi antwerpen Bel ons 0471220045 om taxi in antwerpen te bestellen.
Taxi Antwerpen is nummer 1 taxi services in antwerp provincie en luchthavenvervoer Bel ons 0471220045 ook voor taxi schoten kapellen brasschaat en shcilde.
Schat de prijs en de duur in van uw reis TAXIS VERTS.
Druk vervolgens op Berekenen. Voor trajecten buiten het Brussels Hoofdstedelijk gewest en naar/van de luchthaven gelieve ons call-center te contacteren op het nummer 02/349.49.49. Deze prijsschatting is louter indicatief en niet bindend. Taxi prijzen in Brussels zijn duidelijk en transparant. Taxi in Brussel en luchthavens. 02 349 49 49. Schat uw ritprijs in. Collecto reis s nachts tegen 5. 02 800 36 36. Express levering en koerierdienst. 02 349 46 46.
Taxi Antwerpen Global Taxi Minibus personen en luchthavenvervoer.
Wij zijn gevestigd in het hartje van de mooie stad Antwerpen! Waarom kiezen voor Global Taxi Antwerpen? Global Taxi hanteert de goedkoopste taxitarieven van Antwerpen. Taxivervoer in de regio Antwerpen en randgebieden tegen concurrerende prijzen. Groepsvervoer voor een avontje uit met een groep vrienden. Luchthavenvervoer tegen vaste prijzen naar alle luchthavens. Wij staan 24/7 klaar om jouw veilig naar je locatie te vervoeren. Wij rijden op tijd en met de meter aan. Taxivervoer zoals het hoort! Global Taxi Antwerpen is al jaren een vertrouwd bedrijf in de stad Antwerpen en omstreken.
Taxi Antwerpen Prijzen Tarieven luchthavenvervoer.
Al onze prijzen zijn inclusief 6 % BTW en 15 minuten wachttijd. Tussen 22u en 6u 250 nachttoeslag. Eventuele parkingkosten zijn niet inbegrepen. Taxivervoer van in en naar Antwerpen en omliggende steden met comfortable taxi's en goed opgeleide chauffeurs. Naast taxi diensten en taxibusjes met een 24-uur service ook luchthavenvervoer. Bestel eenvoudig telefonisch of online op onze website. Graag tot ziens in onze taxi's. Onze Taxi-Taxibusjes rijden ook in. Adres Grasbloemstraat 42 2170 Antwerpen. Tel 32 03 236 38 38. Wat kost uw taxirit. Bereken hier je taxirit.

Contacteer ons