Resultaten voor gele taxi antwerpen

   
 
 
 
gele taxi antwerpen
 
Gele taxibussen brengen jongeren veilig thuis Antwerpen Het Nieuwsblad.
Zaakvoerder Frank Pellegroms voor één van zijn gele taxibussen. Het Borsbeekse autocarbedrijf Peltax lanceert het concept van de Gele Taxi. Die moet jongeren in de ruime Antwerpse regio helpen om veilig te gaan feesten. Een groepje jongeren dat samen wil gaan feesten maar het niet eens geraakt over de BOB van dienst kan voortaan beroep doen op de gele taxi's van Peltax. Met onze taxibussen richten we ons in het bijzonder op groepjes jongeren zegt zaakvoerder Frank Pellegroms. Als je tussen de 7 en de 20 vrienden kan verzamelen brengen we je voor 5 euro per rit en per persoon van punt A naar punt B. Iedereen persoonlijk afzetten kan ook.
Taxi Antwerp-Tax.
Tarief A inclusief 6 % BTW. Voor ritten van meer dan 100 km wanneer de klant mee terugkomt naar Antwerpen. wordt de kilometerprijs gebracht op. Tarief C inclusief 6 % BTW. Antwerpen Zaventem of bestelde ritten Zaventem Antwerpen.
Brasschaat Taxi draagt stuur over aan Gele Taxi kmo-insider.
Gele Taxi is als Autocars Peltax al meer dan 75 jaar actief in personenvervoer en breidde zijn activiteiten twee jaar geleden uit met de pijler Gele Taxi. Wij zijn de enige aanbieder in Antwerpen van zowel taxi als autocarvervoer en vervoeren met andere woorden tussen 1 en 400 personen en meer stelt zaakvoerder Frank Pellegroms. Gele Taxi heeft momenteel tien voertuigen rijden en breidt met de overname uit met 15 wagens taxis en minibussen tot 8 plaatsen. Frank Pellegroms wil de voertuigen van Brasschaat Taxi zo snel mogelijk vernieuwen. De wagens zullen ook uitgerust worden met betaalterminals en met gratis wifi. Meer info op www.geletaxi.be. Contacteer de redactie over dit artikel. Brasschaat Cleaning draagt persoonlijk contact hoog in het vaandel.
Gele Taxi BVBA Borsbeek Bedrijfsgegevens.
04/05/2017 Opleiding Prospectie Prospecteren en salesmanagement. Met een login krijgt u een overzichtelijke pdf per bedrijf die u kan printen en opslaan. Maatschappelijke zetel Herentalsebaan 279. Met een login ziet u de beschikbare vestigingsadressen. Met een login ziet u de website van de onderneming. Met een login ziet u het e-mailadres van de onderneming. Statutaire naam Gele Taxi BVBA. Juridische toestand Actieve onderneming. Nacebel Exploitatie van taxi's 4932.
Brasschaat Taxi geeft het roer uit handen Gazet van Antwerpen.
Vanaf oktober wordt het bedrijf inclusief chauffeurs overgenomen door Gele Taxi uit Borsbeek. Met Gele Taxi zijn wij al meer dan 75 jaar actief in personenvervoer. We zijn gestart onder de naam Autocars Peltax en sinds twee jaar zijn onze activiteiten uitgebreid met taxiK en luchthavenvervoer onder de naam Gele Taxi vertelt zaakvoerder van Gele Taxie Frank Pellegroms. Ons bedrijf is ondertussen de enige aanbieder in Antwerpen die zowel taxiK als autocarvervoer kan aanbieden totaaltransport van 1 enkel individu tot 400 personen en meer inclusief een VIP bus en Partybus. Volgens Frank Pellegroms betekent de overname van Brasschaat Taxi een sterke meerwaarde voor het bedrijf.
Gele taxi wordt milieuvriendelijke groene taxi HLN Brasschaat.
Nog geen recent bezochte regio. Wonen in je buurt. Gele taxi wordt milieuvriendelijke groene taxi. Ellen Van Hoof met haar broers Steven blonde en Frank. Foto Klaas De Scheirder. Wie vaak in of rond Brasschaat vertoeft zal ze zeker al wel eens hebben gezien de gele taxi's van VHF Taxi ofwel de yellow cabs zoals ze in Amerika genoemd worden. Maar die zullen tegen het einde van dit jaar stilaan uit het straatbeeld verdwijnen. De gele taxi's zullen plaatsmaken voor groene taxi's die op aardgas CNG rijden.
taxi antwerpen Bel ons 0471220045 om taxi in antwerpen te bestellen.
Taxi Antwerpen is nummer 1 taxi services in antwerp provincie en luchthavenvervoer Bel ons 0471220045 ook voor taxi schoten kapellen brasschaat en shcilde.
Gele Taxi Peltax Borsbeek Antw. luchthavenvervoer transport en vervoer van en naar de luchthaven.
HUIDIGE PAGINA TRANSPORTBEDRIJVEN DETAIL. Terug naar het overzicht. Tel 0032 3 651 50 50. Fax 0032 3 322 91 66. Uitgerust aan uw reis beginnen? Onze airportservice is de uitkomst voor u! Wij zorgen er voor dat uw vakantie thuis voor de deur begint geen gesjouw met koffers niet zoeken naar een geschikte parkeerplaats en geen parkeergeld maar lekker onbezorgd uw vliegreis beginnen. We verzorgen uw taxi naar alle bekende luchthavens. Als u gebruik maakt van onze luchthaventaxi is uw reistijd ideaal. U reist alleen of alleen met uw eigen gezelschap.

Contacteer ons